FacebookInstagramGoogle+

even voorstellen nuenen

Keukensale.com is te Nuenen een nieuwe winkel op Industrieterrein Eeneind II die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij ons zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact want ik, Jos Donders, bedrijfsleider, ben zelf ook altijd in de winkel aanwezig.

Wij hebben een nieuwe mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook maken wij gratis een 3D ontwerp voor u en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd!

Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met tientallen winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen. Ook op Industrieterrein Eeneind II is inmiddels een jaar geleden een Sanisale.com winkel gevestigd.Wij verwelkomen u graag voor een gratis 3D-Ontwerp of een vrijblijvend offerte bij ons in de winkel aan de Huufkes 19 in Nuenen.
Uiteraard staat de koffie altijd voor u klaar.
Met hartelijke groet,
Jos Donders en John van Santvoort

Gratis 3D-ontwerp

Maak een gratis 3D ontwerp van uw droomkeuken

Ontwerp
mijn droomkeuken

Actie

Koopzondagen

  • Apeldoorn
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Leiderdorp
  • Zaandam

Bekijk alle Koopzondagen