Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt keukensale.com gebruik van cookies.

FacebookInstagramGoogle+

Strategisch partner van AZ

Keukensale.com is een nieuwe winkel op Wooon Leiderdorp die Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur aanbiedt, gegarandeerd voor de laagste prijs. Bij ons zijn de prijzen helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct de laagste prijs. Daarbij uiteraard deskundig advies en persoonlijk contact; want ik, Randal Naarden, ben als eigenaar zelf ook altijd in de winkel aanwezig.


Wij hebben een nieuwe mooie en verzorgde showroom met diverse keukenopstellingen die de laatste trends en modellen op keukengebied tonen. Ook maken wij gratis een 3D ontwerp voor u en komen wij bij u thuis om uw keuken netjes voor u in te meten. Onze keukens worden direct geleverd vanuit Duitsland en vakkundig gemonteerd door speciaal geselecteerde montagebedrijven uit de regio. U wordt dus volledig ontzorgd!


Keukensale.com behoort tot de Sanisale.com-groep, een landelijke franchiseformule met tientallen winkels, welke onder meer (A)- merken sanitair, tegels en aanverwante artikelen aanbiedt tegen bodemprijzen. Ook op Wooon Leiderdorp is inmiddels een jaar geleden een Sanisale.com winkel gevestigd.Wij verwelkomen u graag voor een gratis 3D-Ontwerp of een vrijblijvend offerte bij ons in de winkel aan het Meubelplein 5 te Leiderdorp.

Uiteraard staat de koffie altijd voor u klaar.
Met hartelijke groet,
Randal Naarden

Gratis 3D-ontwerp

Maak een gratis 3D ontwerp van uw droomkeuken

Ontwerp
mijn droomkeuken

Actie

Koopzondagen

  • Apeldoorn
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Leiderdorp
  • Zaandam

Bekijk alle Koopzondagen