FacebookInstagramGoogle+

Keukensale.com is dé nieuwe keukenwinkel op het havenkwartier te Hilversum.

Wij bieden Duitse topkwaliteit keukens en A-merkapparatuur, gegarandeerd voor de scherpste prijs. De prijzen zijn helder en transparant. Geen vermoeiende onderhandelingen over kortingen, maar direct een scherpe prijs voor uw wensen.

De nieuwe toonzaal biedt op dit moment een serie van zeventien keukens met de laatste trends en modellen. Wilt u een strakke keuken, heeft u liever een klassieke uitstraling of houdt u van landelijk, luxe of eenvoudig? Bij Keukensale.com bent u aan het juiste adres. Voor 2400 euro heeft u al een complete keuken! Wilt u liever een exclusieve keuken met de allerlei hoogstandjes van topkwaliteit? De mogelijkheden zijn onbeperkt.  “Wij bieden kwaliteit voor outletprijzen. We hebben verschillende uitvoeringen in de toonzaal, van simpel tot chique. Voor elk budget hebben we wel iets staan.” De keukens zijn van Duitse kwaliteit en speciaal voor Keukensale.com geproduceerd. Ook voor materialen en accessoires kunt U bij de speciaalzaak binnenlopen.

We staan garant voor deskundig advies en persoonlijk contact; De eigenaren, Rogier Vizée en Robert Stenekes, zijn altijd in de winkel aanwezig. Dit team is kort geleden uitgebreid met de ervaring van Robbert Lutterman. “Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij onze klanten deskundig adviseren. Wij helpen u van A tot Z. Uw keuken inmeten? Geen probleem. ”

Klanten kunnen ook terecht voor een complete installatie. “Dat doen we niet zelf, maar we werken nauw samen met installateurs, tegelzetters en bouwbedrijven in de regio. De klant kan het hele pakket bij ons neerleggen.”

Is uw interesse gewekt? Kom binnen voor een gratis 3D ontwerp of een vrijblijvende offerte en uiteraard een heerlijke kop koffie!