Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt keukensale.com gebruik van cookies.

FacebookInstagramGoogle+

Strategisch partner van AZ

Even voorstellen Filiaal Heerlen

Welkom op de site van Keukensale.com Heerlen.

Keukensale Heerlen is een nieuwe winkel op de Woonboulevard in Heerlen op PLEIN 2. Adres is In de Cramer 78 C naast de Praxis.

Keukensale.com is de snelgroeiende keukenformule van Nederland en behoort tot de Sanisale.com groep.

We hebben een zeer fraaie showroom van 1350m2 met de nieuwste trends op keuken gebied en sanitair. Allerlei soorten stijlen zijn aanwezig: Design, New Classic en Landelijk. We bieden DUITSE kwaliteit keukens aan tegen BODEM prijzen.  De handelswijze is bij ons transparant en duidelijk. Elk advies en elke offerte is VRIJBLIJVEND.  

Wij hebben bekende merkenapparatuur zoals Siemens, Junker, AEG, Zanussi, Boretti, M-System enz. Kortom allemaal A merken voor OUTLET prijzen. Ook  hebben wij een ruime keuze op het gebied van werkbladen, o.a. Graniet, Composiet, Topcore, Multiplex, Keramiek, Beton, Rvs, Massief hout en nog veel meer.  Kranen en spoelbakken zijn van de A- merken Grohe, Quooker, Lavanto en Franke.

De gehele  montage en eventuele  extra werkzaamheden verzorgen wij voor u van A tot Z . Tevens meten we de keuken voor u in.

Samen met mijn team hebben wij meer dan 30  jaar ervaring op het gebied van keukens. Wij staan voor u klaar voor een vakkundig advies op maat.

Keukensale.com  Heerlen maakt uw KOOKPLEZIER  en WOONGENOT tot een belevenis!

Graag tot ziens in onze showroom. De koffie, thee of een lekker glaasje fris staat voor u klaar !

John Cruijsberg (Eigenaar Keukensale.com Heerlen).