Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt keukensale.com gebruik van cookies.

FacebookInstagramGoogle+

Strategisch partner van AZ

Keukensale.com Emmen is een nieuwe winkel op de Meubelboulevard van Emmen.

Keukensale.com is snelst groeiende Keukenformule van Nederland en behoort tot de Sanisale.com groep.

Wij hebben een zeer fraaie showroom van 650 m2 voorzien van de nieuwste en laatste trends op keukengebied. Wij bieden naast Duitse kwaliteit keukens ook Sanitair aan voor bodemprijzen, de handelwijze is bij ons erg transparant en daardoor duidelijk. Direct een scherpe prijs zonder te onderhanden.

Op de beneden etage staan onze keukens en op de bovenverdieping kunt u echte outlet voor het sanitair vinden. Wij hebben bekende merken zoals oa. Siemens, AEG, Zanussi, Belling,  en Stoves enz enz. Kortom allemaal A-merken voor bodemprijzen. Ook hebben wij een zeer uitgebreide keuze op het gebied van werkbladen oa Graniet, Composiet, Topcore, Multiplex, Keramiek, Beton, Fenix en nog veel meer.

Op de bovenetage staat ons outlet sanitair, tegen outlet prijzen, laat u zich verassen! Tevens hebben wij een ruime keuze in tegels voor op de vloer en wand. Wij, Keukensale.com Emmen, kunnen u daarom compleet ontzorgen, alles op 1 vertrouwd adres.

Bovendien bent u op het gebied van keukenrenovatie bij ons aan het juiste adres, als het nou gaat om het vervangen van inbouwapparatuur, werkbladen of andere  onderdelen van uw keuken (denk daarbij aan bijvoorbeeld reeds bestaande schades aan uw keuken) kunnen wij u helpen.

Samen met mijn team hebben wij meer dan 50 jaar ervaring in Keuken en Sanitair land. Wij staan voor u klaar voor een vakkundig advies op maat, ook als er meer moet gebeuren dan alleen de keuken of badkamer. Demontage, montage, leidingwerk, stucwerk, tegelen enz enz. De beste adviseurs en monteurs uit de regio speciaal voor u geselecteerd.

Kom langs en laat u onder het genot van een kopje koffie en of thee professioneel door ons adviseren.

Remon van der Heide

Eigenaar Keukensale.com Emmen