Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt keukensale.com gebruik van cookies.

FacebookInstagramGoogle+

Strategisch partner van AZ

Boretti

Boretti is hét kitchen lifestyle brand dat zich onderscheidt door kwaliteit en stijlvol Italiaans topdesign. Boretti werd eind vorige eeuw opgericht en ontwikkelde zich vrij snel tot een vaste waarde binnen het keukenlandschap. De collectie van Boretti wordt ontworpen in Italië en geproduceerd door traditionele Italiaanse familiebedrijven. Deze roots zorgen ervoor dat Boretti zich verbindt aan uitstekende kwaliteit in combinatie met een prachtig Italiaans design. Boretti legt hiermee de basis voor doordachte productontwikkeling en gaat langdurige relaties aan met zowel haar leveranciers als u, haar consument.

Van oorsprong begon Boretti met het maken van fornuizen, wat een enorm succes bleek te zijn, door de exponentiële groei die ze hiermee behaalden. Na de fornuizen breidde Boretti uit naar keukenapparatuur en outdoor kitchens, zodat u kunt genieten van een volledig Boretti assortiment met een complete Boretti keuken voor binnen of buiten. Dus of u een fornuis, oven of barbecue koopt, met Boretti maakt u gegarandeerd de juiste keuze!

Boretti staat voor betaalbare luxe en prachtig design. Uniek is de custom-made service van het merk, waardoor een Boretti, in een kleur naar keuze, perfect past in elke keuken. Overal komt de passie voor Italiaans design, koken en eten in terug, van de keukenapparatuur tot de klantenservice toe. U wordt van het begin tot het einde door het team van Boretti ondersteund zodat het gevoel ook met recht en rede “Boretti, passione nella cucina” is!

Boretti - Keukensale