FacebookInstagramGoogle+
M-System

Met uitzonderlijke kwaliteit, vele gebruiksvoordelen en een fijne prijs typeert M-System zich als specialist in kwalitatieve keukenapparatuur. Iedereen die van eenvoudig en strak design houdt kan bij het kitchen lifestyle brand terecht. Op zoek naar een gas-, keramische of inductiefornuis? Of wil je de oven gebruiken om te bakken, grillen of stoven? M-System heeft een uitgebreide collectie in fornuizen, ovens, kookplaten, vaatwassers en accessoires waar je uit kan kiezen zodat er binnen no time een culinair hoogstandje op tafel gezet kan worden.

 

M System 1Fornuizen
M-System biedt gas-, keramische en inductiefornuizen aan, waardoor er voor elk wat wils is. Met hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit is koken elke dag weer een feestje! De fornuizen zijn ideaal voor iedereen die van eenvoud en strak design houdt.

 

 

M System 2Kookplaten
M-System heeft een groot assortiment aan kookplaten in diverse soorten en maten. De fraai vormgegeven gaskookplaten zijn allemaal voorzien van een wokbrander en variëren in maat tussen de 60 en 90 cm. Kies je voor inductie, dan heeft M-System ook voor jou de juiste kookplaat in huis. Met inductie kook je bovendien slim, professioneel en nog zuinig ook, want het energieverlies is gering.

 

Ovens & combimagnetronM System 3M-System heeft een complete lijn ovens waar zelfs de meest ervaren en verwende kok mee uit de voeten kan. De ovens zijn geschikt om in te bakken, grillen en stoven. De combimagnetron kan tevens gebruikt worden om gerechten in te ontdooien en op te warmen.

 

 

Experience Center
Op zoek naar de échte M-System-beleving? Bezoek dan het Experience Center in Watergang. Hier staat alle M-System keukenapparatuur en is het volledige assortiment te bekijken. Daarnaast wordt er elke zaterdag demo’s gegeven en heerlijk gekookt. Iedereen is welkom en het is geheel vrijblijvend. Openingstijden: ma-vrij: 8.30u-17.00u en zat: 10.00u - 16.00u. Adres: De Dollard 17, 1454 AT Watergang.

Verkrijgbaarheid
De vernieuwde collecties M-System fornuizen zijn verkrijgbaar bij de betere keukenspecialisten. Voor een impressie & advies kun je tevens terecht bij het M-System Experience Center in Watergang (ten noorden van Amsterdam). Meer informatie: www.msystem.nl

Over M-System
M-System staat bekend als toonaangevend producent van kwalitatief hoogstaande keukenapparatuur. Het kitchen lifestyle brand onderscheidt zich door kwaliteit en eenvoudig & strak design aan te bieden. M-System heeft daarnaast haar aanbod uitgebreid met een collectie van stijlvolle en handige accessoires.

M-System - Keukensale
 
Boretti

Boretti is hét kitchen lifestyle brand dat zich onderscheidt door kwaliteit en stijlvol Italiaans topdesign. Boretti werd eind vorige eeuw opgericht en ontwikkelde zich vrij snel tot een vaste waarde binnen het keukenlandschap. De collectie van Boretti wordt ontworpen in Italië en geproduceerd door traditionele Italiaanse familiebedrijven. Deze roots zorgen ervoor dat Boretti zich verbindt aan uitstekende kwaliteit in combinatie met een prachtig Italiaans design. Boretti legt hiermee de basis voor doordachte productontwikkeling en gaat langdurige relaties aan met zowel haar leveranciers als u, haar consument.

Van oorsprong begon Boretti met het maken van fornuizen, wat een enorm succes bleek te zijn, door de exponentiële groei die ze hiermee behaalden. Na de fornuizen breidde Boretti uit naar keukenapparatuur en outdoor kitchens, zodat u kunt genieten van een volledig Boretti assortiment met een complete Boretti keuken voor binnen of buiten. Dus of u een fornuis, oven of barbecue koopt, met Boretti maakt u gegarandeerd de juiste keuze!

Boretti staat voor betaalbare luxe en prachtig design. Uniek is de custom-made service van het merk, waardoor een Boretti, in een kleur naar keuze, perfect past in elke keuken. Overal komt de passie voor Italiaans design, koken en eten in terug, van de keukenapparatuur tot de klantenservice toe. U wordt van het begin tot het einde door het team van Boretti ondersteund zodat het gevoel ook met recht en rede “Boretti, passione nella cucina” is!

Boretti - Keukensale
 
Ithodaalderop

Met een kokend waterkraan van Itho Daalderop maakt uw keuken compleet

Gebruiksgemak en design

Gebruiksgemak en design zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken. Een keuken voorzien van alle gemakken zorgt voor comfort en woonplezier. Dat geldt ook voor het comfort dat direct warm en kokend water met zich meebrengt. Itho Daalderop heeft een compleet assortiment warm- en kokendwaterproducten, die zich onderscheiden op basis van gebruiksgemak, veiligheid, duurzaamheid en innovativiteit.

Zonder wachttijde een royale hoeveelheid

Een keukenboiler zorgt ervoor dat u zonder wachttijd een royale hoeveelheid warm water kunt tappen. Wanneer u warm water gebruikt van bijvoorbeeld de cv-ketel dan is er altijd een wachttijd.

In een handomdraai

Zeker omdat in veel woningen de cv-ketel op zolder hangt. Met een keukenboiler behoort dat tot het verleden. Een kokendwaterboiler met kokendwaterkraan is nóg praktischer. Daarmee tapt u in een handomdraai kokend en zelfs gefilterd water. Zo maakt u binnen enkele ogenblikken een kop thee, gesmolten chocolade, geblancheerde groente of gekookte pasta.

Kom voor een uitgebreide voorlichting naar Keukensale.com.

 

 

 
Junker

Wie in de keuken prijs stelt op kwaliteit, vertrouwt alleen op de beste ingrediënten. Junker biedt een ruime keuze aan fornuizen met kookplaten of ovens met vrij positioneerbare separate kookplaten. Voor elke keuken het juiste apparaat. Bij de Junker+ apparaten zorgt de inductietechniek voor een snelle en accurate verhitting. Met de nieuwe magnetrons en compacte ovens is er nu ook puur genot in compact formaat. Uiteraard altijd in combinatie met een hoog comfort en indrukwekkende energie-efficiëntie.

Hoogwaardige techniek

Hoogwaardige techniek, hoog bedieningscomfort en stijlvol design. Dat zijn de kwaliteitskenmerken van de inbouwapparaten van Junker. De geavanceerde techniek en hoogwaardige afwerking garanderen veel kookplezier - tijdens de volle levensduur van de keuken.

Innovatieve apparaten

Met de innovatieve apparaten uit het Junker+ assortiment kunnen ook bijzondere wensen worden vervuld. Intelligente apparaatuitrustingen zoals combi-inductie, zelfreinigende ovens en koelkasten met Vita Fresh-technologie maken het leven gemakkelijker.

Uiteraard bent u van harte welkom in een van onze winkels waar wij u graag de fantastische prijs/kwaliteitverhouding van Junker-apparatuur demonstreren.